Santa Ponsa

Santa Ponsa, MallorcaSanta Ponsa is een sfeervolle badplaats gelegen aan de zuidwestkust van Mallorca. Het is voor een gedeelte tegen de heuvels gebouwd.

 

 

 

Informatie Santa Ponsa, Mallorca

Sinds de jaren '60 heeft Santa Ponsa zich ontwikkeld van een klein dorpje tot een volwaardige badplaats met een eigen populaire jachthaven.

De ligging van Santa Ponsa

Santa Ponsa is omgeven door pijnboombossen waar u prachtige wandelingen kunt maken. Verder heeft Santa Ponsa een mooie wandelboulevard, vele leuke winkeltjes en prima restaurants waar u heerlijk kunt eten voor een goede prijs en natuurlijk vele bars en discotheken. Santa Ponsa is mooi gelegen in een schitterende baai met een breed zandstrand dat geleidelijk in zee afloopt.

Accommodatie in Santa Ponsa

Santa Ponsa heeft een uitgebreide selectie van hotels en is vooral goed voor vakanties in appartementen of aparthotels, waar u zelf voor uw eten zorgt of uit eten gaat. Naast de vele hotels binnen loopafstand van het strand, zijn er een aantal hotels en accommodaties beschikbaar op een van de golfbanen in Santa Ponsa.

 

 

Uitgaan in Santa Ponsa

Er is bijna iedere avond live-entertainment op het Spaanse "Plaza". Het plein is omringd door bars, waarvan sommige open zijn tot in de late uurtjes. Veel van de bars hebben live muziek en er zijn diverse nachtclubs in de omgeving. De badplaats is levendig en is geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Voor mensen met een handicap zijn bepaalde gebieden ongeschikt.


Hotel Santa Ponsa

Vakantie aanbieders

Vakantie Mallorca - Neckermann

Mallorca vakantie - Sunweb

Vakantie Mallorca - Prijsvrij

Mallorca vakantie - ElizaWasHere

Goedkope Vliegtickets Mallorca World Ticket Center

Reisgidsen Mallorca

Vakantie Mallorca - TUI Arke
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Vakantie Mallorca - Sunweb
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Vakantie Mallorca Prijsvrij
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Prijsvrij

Mallorca Eliza Was Here
Mallorca vakantie

Kleine hotels, B&B's,
Vliegvakantie
ElizaWasHere