Rolstoel, scootmobiel of rollator huren Mallorca

Scootmobiel, rolstoel, rollator huren MallorcaBent u afhankelijk van het gebruik van een rolstoel en wilt u een onbezorgde vakantie? U kunt op Mallorca een scootmobiel, rolstoel of rollator huren.

 

 

 

Een rolstoel, scootmobiel of rollator huren op Mallorca

U kunt op Mallorca een scootmobiel, rollator of rolstoel huren. Deze kan bij uw accommodatie bezorgd en opgehaald worden. Tevens kunnen nog andere zorghulpmiddelen gehuurd worden, zoals bijvoorbeeld een badlift of douchestoel etc.

 

 

Kijkt u op www.mobilityabroad.com om e.e.a. te regelen. Helaas is deze website niet in het Nederlands, echter wel in Engels.

Denkt u er wel aan dat de infrastructuur niet geheel aangepast is voor het rijden met een scootmobiel. Wij adviseren u voorafgaand aan uw vakantie voldoende informatie in te winnen of de nabije omgeving van uw hotel geschikt is voor het rijden met een scootmobiel of rolstoel.


Tenerife

De gemeente Arona, in het zuiden van Tenerife is met betrekking tot aanpassingen voor gehandicapten een stuk verder. Op Tenerife zijn bijvoorbeeld rolstoeltoegankelijke stranden en de hele zuidkust is door de gemeente in kaart gebracht voor gehandicapten. Bent u afhankelijk van een rolstoel of scootmobiel, overweeg dan een vakantie op Tenerife. Informatie vindt u op deze website over het eiland Tenerife.

Vakantie aanbieders

Vakantie Mallorca - Neckermann

Mallorca vakantie - Sunweb

Vakantie Mallorca - Prijsvrij

Mallorca vakantie - ElizaWasHere

Goedkope Vliegtickets Mallorca World Ticket Center

Reisgidsen Mallorca

Vakantie Mallorca - TUI Arke
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Vakantie Mallorca - Sunweb
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Vakantie Mallorca Prijsvrij
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Prijsvrij

Mallorca Eliza Was Here
Mallorca vakantie

Kleine hotels, B&B's,
Vliegvakantie
ElizaWasHere