Naaktstranden op Mallorca

Naaktstranden MallorcaOp Mallorca zijn vele stranden. Vaak zijn er op de "gewone" stranden gedeeltes waar men naakt kan recreëren. Soms zijn er ook stranden die in principe alleen voor naaktrecreatie zijn.

 

 

 

Naaktstranden, nudistenstranden, naturistenstranden op Mallorca

Je verwacht het misschien niet, maar er zijn nogal wat naaktstranden op Mallorca. Enkele bekende grotere naaktstranden zijn Playa el Mago en Playa Bella Dona (allebei bij Calvia). Verder zijn er de bekende naaktstranden Es Caragol en Es Trenc. Deze stranden zijn veelal eenvoudig van aard, dus faciliteiten moet u er niet verwachten.


Naaktstrand Mallorca - Playa el MagoNaaktstrand Playa el Mago

Dit strand is een officieel erkend naturistenstrand en is bijna volledig omgeven door rotsen. Het ligt ten zuiden van Palma de Mallorca. Het strand is populair bij de Spanjaarden en in het algemeen minder bekend.


Naaktstrand Mallorca - Playa Bella DonaNaaktstrand Playa Bella Dona

Een klein en rustig strand, slechts 30 m lang en 6 meter breed. Het zand is wit, en de zanderige zeebodem weerspiegelt de stralen van de Mallorcaanse zon. Ongerepte natuur en vrij van gebouwen. Het strandje wordt soms gebruikt door naturisten.


Naaktstrand Mallorca - Playa es CaragolNaaktstrand Playa es Caragol

Hoewel Playa es Caragol alleen kan worden bereikt door zee of na een lange wandeling door rotsachtig terrein, is het toch zeker een bezoek waard! Ideaal voor liefhebbers van afgelegen en ongerepte stranden ver van de drukte. Ook perfect voor degenen die voor het eerst willen uitproberen hoe naaktrecreatie en zwemmen is, in deze discrete en afgelegen omgeving.


Naaktstrand Mallorca - Es TrencNaaktstrand Es Trenc

Het meest beroemde naaktstrand van Mallorca, is het Trenc aan de zuidkust van Mallorca. Dit strand wordt omringd door een natuurreservaat en is daarom gespaard gebleven van het massatoerisme. Het is een meer dan twee kilometer lang zandstrand met een duinlandschap op de achtergrond. Het lichte, fijne zandstrand en het kristalheldere blauwe water geeft een Caribische sfeer. Het strand is ook deels een naaktstrand en wordt dus bezocht door vele nudisten. Er zijn een aantal restaurants in de buurt van de parkeerplaatsen.


Naaktstrand Mallorca -Cala MesquidaNaaktstrand Cala Mesquida

Cala Mesquida ligt in het noordwesten van Mallorca en behoort tot een van de beste stranden van het eiland. Het strand is uitgestrekt en wordt omzoomd door zandduinen die ongeveer 1 km van het strand liggen. Een gedeelte van Cala Mesquida is naaktstrand. De baai heeft rotsen aan beide uiteinden. Helder water bieden uitstekende mogelijkheden om er te snorkelen.

Vakantie aanbieders

Vakantie Mallorca - Neckermann

Mallorca vakantie - Sunweb

Vakantie Mallorca - Prijsvrij

Mallorca vakantie - ElizaWasHere

Goedkope Vliegtickets Mallorca World Ticket Center

Reisgidsen Mallorca

Vakantie Mallorca - TUI Arke
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Vakantie Mallorca - Sunweb
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Vakantie Mallorca Prijsvrij
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Prijsvrij

Mallorca Eliza Was Here
Mallorca vakantie

Kleine hotels, B&B's,
Vliegvakantie
ElizaWasHere