Leuk dat je meeleest op de Mallorca-reisgids.nl. Ik heb deze website gemaakt om je op weg te helpen met een vakantie naar Mallorca. Zelf ben ik meerdere keren per jaar op het eiland te vinden om voor jou de beste informatie te verzamelen. Dat doe ik onder andere voor mallorca-reisgids.nl.

Ik ben iemand die graag dingen ontdekt, de Lonely Planet noemt dat zo mooi “off the beaten track” dat is ook wel mijn moto. Ik zoek tijdens een vakantie zeker de drukte niet op behalve wanneer het even moet zoals voor de pagina’s over Magaluf en El Arenal. Je gaat op deze site dan ook veel insider tips vinden en informatie die niet in iedere reisgids staat.

Ondanks dat ik dus regelmatig op Mallorca ben te vinden kan ik niet garanderen dat alle informatie op de website altijd juist is. Ik doe meer dan mijn best om prijzen, tijden en adressen van bezienswaardigheden te corrigeren alleen is het onmogelijk om 24 uur er dag te checken en te controleren. Ik hoop op je begrip daarvoor.

Mijn eerste keer op Mallorca was al in 2004, helaas een week met alleen maar regen en andere ongein die voor die tijd van het haar zeer ongebruikelijk was. Mijn eerste gedachte was natuurlijk, dit eens maar nooit meer. Maar dankzij het slechte weer zag ik Mallorca toch op een andere manier en was de behoefte er dus om snel weer terug te keren naar het Spaanse eiland in de Middellandse Zee.

Ik wens je veel lees plezier toe en mocht je iets zien wat niet meer klopt of zie je een fout? Neem dan even contact met mij op via het contactformulier. Heb je een leuke tip? Ook dan gewoon invullen.