Golfen Mallorca

Golfen, golfvakantie, golfbanen op MallorcaOver heel Mallorca verspreid liggen prachtige golfbanen. De golfers onder u hebben een ruime keuze.

 

 

 

Golfen, golfvakantie, golfbanen op Mallorca

De golfbanen op Mallorca bieden veel afwisseling, makkelijke voor de hobbyisten en moeilijke trajecten voor de ervaren spelers. Wij hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet.

Bekijk de vakanties van Pin High en GolfReizen.nu.

Alcanada Club de Golf

Deze prachtige 18-holes (par 72) golfbaan heeft een schitterend uitzicht over de Middellandse Zee. De baan is ontworpen door Robert Trent Jones junior en werd in gebruik genomen in oktober 2003. De baan heeft een totale lengte van 6499 meter en ligt in de nabijheid van Puerto de Alcudia.
Meer info: www.golf-alcanada.com


Andratx Club de Golf

Deze schitterende 18-holes (par 72) golfbaan is gelegen in het zuidwesten van Mallorca. De baan slingert zich een weg door een adembenemend landschap, versierd met eeuwenoude olijfbomen, amandelbomen en oude typische stenen muren. De baan ligt in de nabijheid van Campo de Mar.
Meer info: www.golfdeandratx.com


Pollença Golf

Deze 9-holes (par 70) golfbaan is grandioos geïntegreerd in zijn natuurlijke omgeving. De baan biedt een prachtig panoramisch uitzicht over het Tramuntana gebergte, olijfboomgaarden en de baaien van Pollença en Alcudia. De baan heeft een totale lengte van 5116 meter en ligt aan de weg van Palma naar Pollença.
Meer info: www.golfpollensa.com


 

 


Son Vida Golf

Deze prachtige 18-holes (par 72) golfbaan ligt in de omgeving van Palma de Mallorca. Deze oudste golfbaan werd gerenoveerd in 2001 door Kurt Rossknecht en behoort tot de mooiste golfbanen van het eiland. De met bomen omzoomde fairways bieden een adembenemend uitzicht op de spectaculaire omgeving en de baai van de hoofdstad.
Meer info: www.sonvidagolf.com


Vall d'Or Club de Golf

Deze mooie 18-holes (par 71) golfbaan heeft een totale lengte van 5539 meter en combineert twee totaal verschillende landschappen. De eerste negen holes zijn glooiende fairways omgeven door een bos van dennen-, amandel- en olijfbomen. De laatste negen holes hebben bredere en meer ongelijke fairways die aflopen naar de kust. Al spelend heeft u een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. De golfbaan ligt aan de weg van Cala d’Or naar Porto Colom.
Meer info: www.valldorgolf.com

Vakantie aanbieders

Vakantie Mallorca - Neckermann

Mallorca vakantie - Sunweb

Vakantie Mallorca - Prijsvrij

Mallorca vakantie - ElizaWasHere

Goedkope Vliegtickets Mallorca World Ticket Center

Reisgidsen Mallorca

Vakantie Mallorca - TUI Arke
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Vakantie Mallorca - Sunweb
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Vakantie Mallorca Prijsvrij
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Prijsvrij

Mallorca Eliza Was Here
Mallorca vakantie

Kleine hotels, B&B's,
Vliegvakantie
ElizaWasHere