Wandelen Mallorca

Mallorca wandelen, trekkingMallorca wandelen en wandelroutes. Er zijn diverse mogelijkheden voor een georganiseerde wandelvakantie en voor wandelexcursies.

 

 

 

Het eerste waar mensen aan denken bij Mallorca is meestal aan overvolle stranden en de vele bekende badplaatsen aan de kust. Dat is jammer, want er is zo veel meer te bieden voor degenen die bereid zijn om een beetje verder te kijken. Wandelen op Mallorca is wandelen door heuvels met amandel-, vijgen- en olijfbomen, door naaldbossen en natuurlijk langs de kust over het strand of hoog over de grillige rotskust aan de west- en noordkant om het eiland te verkennen.

Een van de beste manieren om dit te doen is een wandeling. Zelfstandig of onder leiding van een gids. Hierdoor krijgt u waarschijnlijk een heel andere kijk op het eiland. Er zijn diverse mogelijkheden voor een georganiseerde wandelvakantie, voor wandelexcursies (hele of halve dagen) en u kunt ook volgens vooraf geplande routes zelf uw wandeling maken.

Mallorca Hiking

Mallorca Hiking is gespecialiseerd in op maat gemaakte, begeleide wandelingen op Mallorca. Zij willen graag de schoonheid en magie van de ongerepte hoekjes van dit eiland laten zien, die delen die de meeste bezoekers nooit zien. Ook bieden zij diverse wandelvakanties aan inclusief accommodatie. Mallorca Hiking werkt samen met Mallorca (Rural) Landelijke Experience, een onderneming van Arta die een zeer interessant en verschillend wandelconcept hebben gelanceerd. Mallorca Rural Experience is een 4 uur begeleide wandeling, waarbij u echt kennismaakt met het landelijke leven op Mallorca.
Meer info: www.mallorcahiking.com

 

 

Wandelvakantie of dagwandelingen onder deskundige begeleiding

Vakantie aanbieders

Vakantie Mallorca - Neckermann

Mallorca vakantie - Sunweb

Vakantie Mallorca - Prijsvrij

Mallorca vakantie - ElizaWasHere

Goedkope Vliegtickets Mallorca World Ticket Center

Reisgidsen Mallorca

Vakantie Mallorca - TUI Arke
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Vakantie Mallorca - Sunweb
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Vakantie Mallorca Prijsvrij
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Prijsvrij

Mallorca Eliza Was Here
Mallorca vakantie

Kleine hotels, B&B's,
Vliegvakantie
ElizaWasHere