Auto huren Mallorca

Auto huren Mallorca

Een auto huren op Mallorca. Als u meer dan alleen maar het strand wilt zien.... Ondanks dat u waarschijnlijk voor zon, zee en strand komt, is het zeker aan te raden wat meer van het eiland te gaan bekijken.

 

 

 

Goedkoop auto huren op Mallorca

Wij adviseren u een auto te huren en het typische landschap van Mallorca met eigen vervoer te gaan bekijken. Het loont zeker om voorafgaand aan uw vakantie bij een aantal prijsvergelijkers te kijken om zo de goedkoopste huurauto te boeken.

De prijsvergelijkers bieden auto's aan via: Avis, Budget, Cicar, Europcar, Hertz, Orlando. U kunt vaak kiezen uit personenauto's, stationwagens, bestelwagens, sportauto's, cabrio's, 4x4 en de kantoren zijn vaak 24 uur per dag open.

Bij alle autoverhuur bedrijven is het mogelijk de auto op de luchthaven te huren, maar ook in de overige plaatsen kunt u terecht voor een huurauto van deze bedrijven.

U heeft een geldige creditcard nodig om een auto te huren, vergeet deze niet mee te nemen en denk er ook aan uw rijbewijs mee te nemen.

 

 


Autorijden op Mallorca

Er zijn veel rotondes op het eiland. De voorrangsregels zijn gelijk aan die in Nederland. Op de rotonde heeft u voorrang en bij het verlaten moet u richting aangeven. Sommige rotondes hebben dubbele rijstroken. De buitenste rijstrook heeft altijd voorrang. Let dan ook bij het verlaten van de rotonde altijd op verkeer rechts van u. Veel mensen rijden de gehele rotonde rond op de buitenste rijstrook, zij hebben voorrang!! Er zijn ook rotondes met alleen een soort eilandje in het midden. Behandel deze als normale rotondes. Er wordt regelmatig gebruik gemaakt van de zogenaamde bypasses op rotondes. Zorg dat u weet waar u heen wilt zodat u bijtijds een keuze kunt maken.

Vakantie aanbieders

Vakantie Mallorca - Neckermann

Mallorca vakantie - Sunweb

Vakantie Mallorca - Prijsvrij

Mallorca vakantie - ElizaWasHere

Goedkope Vliegtickets Mallorca World Ticket Center

Reisgidsen Mallorca

Vakantie Mallorca - TUI Arke
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Vakantie Mallorca - Sunweb
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Vakantie Mallorca Prijsvrij
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Prijsvrij

Mallorca Eliza Was Here
Mallorca vakantie

Kleine hotels, B&B's,
Vliegvakantie
ElizaWasHere