Jongerenvakantie Mallorca

Jongerenvakantie Mallorca

Hoe leuk is dat om met je vrienden en vriendinnen op vakantie te gaan! Een appartement huren waar veel jongeren komen, in het uitgaanscentrum, om lekker te feesten, een kroegentocht houden en discotheken bezoeken.

 

 

Mallorca is een vakantie eiland dat zeer geschikt is voor jongeren. De meeste "feestvakanties" gaan naar El Arenal waar alles lekker dichtbij is.

Jongerenvakanties zijn leuk geprijsd en niet ver van het uitgaansgebied en de lange zandstranden. Er zijn veel uitgaansmogelijkheden, kijk daarvoor op onze pagina voor uitgaan op Mallorca, en ook speciale appartementen voor jongeren.

 

Beachmasters Mallorca

Jongerenvakantie Mallorca - BeachmastersBeachmasters heeft appartementen op Mallorca speciaal geselecteerd voor jongeren. Dit houdt in dat ze vaak eenvoudig ingericht en dus goedkoop zijn. In de appartementen ernaast zitten ook vrijwel alleen maar jongeren. Meestal verblijf je op basis van logies. Dit betekent dat je alleen voor de overnachting betaalt en zelf voor je eten zorgt. Bij de omschrijving van het appartement kun je zien wat er verder aanwezig is in het appartement, zoals airco, een koelkast of een linnenpakket.
Meer info: www.beachmasters.nl

 

GoGo Mallorca

Jongerenvakantie Mallorca - GoGoOm op een heerlijk lang strand lekker te bakken in de brandende zon, moet je in Playa de Palma/El Arenal zijn. Deze twee plaatsjes grenzen aan elkaar en zijn met elkaar verbonden door de lange boulevard. Je kunt er overdag genieten van de zon, na een stranddagje een lekker cocktail drinken op één van de vele terrasjes en in de avond richting El Arenal, het stapwalhalla van Mallorca. Hier kun je feesten tot je niet meer om je benen kunt staan. El Arenal/Playa de Palma biedt de perfecte combinatie tussen ontspannen, gezelligheid en party!
Meer info: www.gogo.nl

 

 

X-Travel Mallorca

Jongerenvakantie Mallorca - X-TravelMallorca heeft alles te bieden voor jouw jongerenvakantie. Met X-travel kun je naar het bruisende El Arenal, waar je uitgestrekte stranden, helderblauwe zee, oneindige zon en de leukste feesten en activiteiten aantreft. Het strand om de hoek en midden in het gezellige centrum, werkelijk alles is hier binnen handbereik. Met de X-tra deal van X-travel maak jij je vakantie in Mallorca nóg completer. Zo kun je relaxen op het water met de catamaran cruise, of duiken in de heldere zee en ontdek je het nachtleven van Mallorca met de X-travel feesten, kroegentochten, clubnights en kun je naar één van de grootste clubs van Europa, de BCM.
Meer info: www.x-travel.nl

Vakantie aanbieders

Vakantie Mallorca - Neckermann

Mallorca vakantie - Sunweb

Vakantie Mallorca - Prijsvrij

Mallorca vakantie - ElizaWasHere

Goedkope Vliegtickets Mallorca World Ticket Center

Reisgidsen Mallorca

Vakantie Mallorca - TUI Arke
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Vakantie Mallorca - Sunweb
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Vakantie Mallorca Prijsvrij
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Prijsvrij

Mallorca Eliza Was Here
Mallorca vakantie

Kleine hotels, B&B's,
Vliegvakantie
ElizaWasHere