Wat is er te doen op Mallorca?

Er zijn ontzettend veel leuke dingen te doen op Mallorca en niet alleen als het mooi weer is. Veel activiteiten zijn ook leuk met het gezin. Bekijk hier de mogelijkheden voor een excursie, een overzicht van alle bezienswaardigheden, de mooiste stranden op Mallorca, boottochten, activiteiten en markten op Mallorca.

Excursies Mallorca

Er zijn veel excursies op Mallorca. Doorgaans kun je ze boeken bij de reisleiding en er zijn ook bedrijfjes die gespecialiseerd zijn in excursies. Kaartjes kun je tegenwoordig ook vaak online kopen, dat scheelt je weer in de wachtrij staan.

Lees meer…

Mallorca bezienswaardigheden

Er zijn diverse leuke en mooie bezienswaardigheden op Mallorca.We hebben de mooiste bezienswaardigheden voor je beschreven en bezocht.

Lees meer…

Stranden Mallorca

Mallorca is natuurlijk een heerlijke strandbestemming en op een warme zomerse dag is een beetje afkoeling in de zee zeer welkom. We zochten de mooiste en fijnste stranden voor je op.

Lees meer…

Boottochten Mallorca

Je kunt op Mallorca diverse leuke boottochten maken. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet, variƫrend van aantrekkelijk tot het luxe segment.

Lees meer…

Activiteiten Mallorca

Wil je naast lekker luieren op het strand of bij het hotel, zonnen of een boek lezen ook wat meer spanning, avontuur en actie? Zie hier de mogelijkheden.

Lees meer…

Themaparken Mallorca

Naast allerlei actieve bezigheden zijn er een aantal prachtige en hele gave themaparken en pretparken op Mallorca. Wij hebben voor je de belangrijkste themaparken op een rijtje gezet. Een aantal waterparken zijn ideaal voor een dagje met het gezin.

Lees meer…

Markten Mallorca

Wekelijkse markten in de dorpjes en stadjes van het eiland, zijn de ideale plaats om de meest verse producten te kopen, zoals fruit, vis, groenten en plaatselijke producten en lekkernijen voor een redelijke prijs. Wij hebben de leukste markten voor je opgezocht.

Lees meer…

Musea Mallorca

Het eiland heeft een scala aan musea. Wij hebben er een paar highlights voor je uitgehaald.

Lees meer…