Boottochten Mallorca

Mallorca boottocht

U kunt op Mallorca diverse leuke boottochten maken. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet, variërend van aantrekkelijk tot het luxe segment.

 

 

 

Boottocht catamaran Mallorca

Mallorca Catamaran Cruise

Heb een leuke dag zwemmen en snorkelen bij de prachtige kust van Mallorca op deze 6,5 uur durende catamaran cruise! U zult genieten van uitzicht op de adembenemende kustlijn van Mallorca, en u kunt zwemmen en snorkelen in de Middellandse Zee. Bij de Noord-route zal de cruise langs de baai van Pollença naar het strand bij Formentor waar u kunt genieten van een heerlijk lunchbuffet. Bij de Oost-route zult u vertrekken van Colonia Sant Jordi en stoppen bij de prachtige stranden van Es Trenc en Es Cargol, waar een lunchbuffet of diner wordt geserveerd. Bekijk deze catamaran cruise>>


Glasbodem boten

Glasbodem boten

In de diverse havens kunt u tickets kopen voor glasbodem boten. Door de bodem van de boot ziet u de mooiste vissen en het leven onder water. Veelal gaan de boten enige tijd voor anker bij een mooi strand, zodat u kunt genieten van het zwemmen in zee.


Boottocht PollensaBoottocht Pollensa

Een boottocht vanuit de haven van Pollensa in het noorden van Mallorca. Onderweg prachtige uitzichten en indrukwekkende kliffen. Vervolgens zal de boot een stop maken om te zwemmen in Cala Murta, een mooie kleine inham in de baai van Pollensa, de kleinste baai van Mallorca. U krijgt gelegenheid om te zwemmen of snorkelen (duikbrillen en flippers zijn aanwezig zonder meerkosten). Later gaat de boot voor anker bij het strand van Formentor. U heeft de keuze om aan boord te blijven, om te vissen of aan land te gaan en van het strand te genieten.


MarCabrera

MarCabrera

Bij MarCabrera kunt u 4 verschillende boot excursies maken, o.a. naar het eilandje Isla Cabrera waar het Nationale park "de Cabrera" is. U kunt duiken in het water van de Blauwe Grot, de maagdelijke stranden bewonderen, de kolonies van vogels en de zeebodem vol vissen... Grote pret voor het hele gezin!
Meer info www.marcabrera.com


Zeilen, Vita BelZeilschip Vita bel

Dit bedrijf heeft haar thuishaven in Cala d'Or sinds 1995. De kapitein Nigel Lewis en zijn bemanning verwelkomen u aan boord van het prachtige zeilschip Vita Bel. Zij zorgen er voor dat uw verblijf op zee rond het prachtige eiland Mallorca een onvergetelijke ervaring zal zijn.
Meer info: www.vita-bel.com


Mallorca CharterCharter Mallorca

Dit familiebedrijf is gevestigd in de haven van Pollensa en heeft een vloot van acht zeilschepen variërend van 10 tot 15 meter. Heeft u altijd al gedroomd om tijdens uw vakantie een zeiltocht te maken? Charter Mallorca kan uw droom verwezenlijken. Zij verhuren zeiljachten met of zonder bemanning voor korte en langere periodes.
Meer info: www.cmcharter.deBoten verhuurMediterranean boat rentals

Dit bedrijf heeft haar basis in Palma de Mallorca en biedt één- of meerdaagse boottrips aan. De schepen zijn te huur met of zonder bemanning. Of u nu houdt van een opwindend snelle boottrip, een kalme cruise naar een dichtstbijzijnde baai of dat u enige tijd wilt doorbrengen op een naburig eiland van de archipel.
Meer info: www.mediterraneanboatrentals.com


Azulsailing. Zeilen BalearenAzul sailing

Heeft u altijd al gedroomd om tijdens uw vakantie een zeiltocht te maken? Stelt u zich eens voor staand aan het roer en uitkijkend over zee naar Mallorca. Azul Sailing kan uw droom verwezenlijken. Zij verhuren zeiljachten met of zonder bemanning voor korte en langere periodes. Meer info: www.azulsailing.nl

Vakantie aanbieders

Vakantie Mallorca - Neckermann

Mallorca vakantie - Sunweb

Vakantie Mallorca - Prijsvrij

Mallorca vakantie - ElizaWasHere

Goedkope Vliegtickets Mallorca World Ticket Center

Reisgidsen Mallorca

Vakantie Mallorca - TUI Arke
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Vakantie Mallorca - Sunweb
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Vakantie Mallorca Prijsvrij
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Prijsvrij

Mallorca Eliza Was Here
Mallorca vakantie

Kleine hotels, B&B's,
Vliegvakantie
ElizaWasHere