Markten Mallorca

Markten op MallorcaWekelijkse markten in de dorpjes en stadjes van het eiland, zijn de ideale plaats om de meest verse producten te kopen, zoals fruit, vis, groenten en plaatselijke producten en lekkernijen voor een redelijke prijs.

 

 

Markten op Mallorca

Op de markten van Mallorca wordt van alles verkocht en ze geven u een unieke kans om kennis te maken met de plaatselijke bevolking en om hun specialiteiten te proeven. Zowel de lokale bevolking van Mallorca, die hier hun groenten, fruit, vis en huishoudelijke artikelen kopen, als de vele toeristen die hier sieraden, kleding, leren artikelen en uiteraard souvenirs kopen, genieten samen van deze manier van inkopen doen. De meeste markten zijn ‘s-ochtends geopend, en als u vroeg bent heeft u de beste keus, want de markten worden druk bezocht.


 

 


Markt op Maandag

Op maandag kunt u in Manacor één van de drukst bezocht straatmarkten van het eiland bezoeken.

Markt op Dinsdag

Op dinsdag is de markt in Arta geopend. Deze markt wordt gehouden aan het statige Placa del Conqueridor.

Markt op Woensdag

De oudste markt van Mallorca is op woensdag in Sineu. Sineu was vroeger de hoofdstad van Mallorca. Dit is een van de beste markten van Mallorca waar u tevens landbouw- en veehouderijproducten kunt kopen. De lokale bevolking koopt hier bijvoorbeeld de eenden die bestemd zijn voor het zondagmiddagmaal. Deze markt is zeer druk bezocht en u kunt hier met verschillende excursies naar toe. Sineu is ook makkelijker te bereiken met de trein vanaf Palma.

Markt in SineuExcursie Markt Sineu (of andere markten op andere dagen)

Deze excursie onder Nederlandse begeleiding, is een dag waarop u de gezellige drukte van de markt en de heerlijke rust en natuur van het binnenland van Mallorca zult ervaren. Een uitgebreide lunch met een prachtig uitzicht maakt deze dagtocht tot echt even iets anders. Deze excursie is inclusief lunch en u wordt opgehaald vanaf uw locatie.
Meer info: www.mallorca-anders.nl

Markt op Donderdag

Op donderdags kunt u in het plaatsje Inca de 700 jaar oude markt bezoeken. Dit is van oudsher de grootste markt van Europa.

Markt op Vrijdag

Op vrijdag kunt u de kraampjes afstruinen in Can Picafort.

Markt op Zaterdag

Zaterdag, en overigens ook van maandag tot en met vrijdag, is er de vismarkt (Es Moll de Pescador) in Palma de Mallorca. Echt een vermaak op zich. Vrouwen met operastemmen die onder andere zeebaars, garnalen en sardientjes aanprijzen.

Markt op Zondag

Zondags kunt u in het mooie Pollenca terecht. Naast bloemen en fruit kunt u er leuke prullaria kopen om mee naar huis te nemen voor familie en vrienden.

Vakantie aanbieders

Vakantie Mallorca - Neckermann

Mallorca vakantie - Sunweb

Vakantie Mallorca - Prijsvrij

Mallorca vakantie - ElizaWasHere

Goedkope Vliegtickets Mallorca World Ticket Center

Reisgidsen Mallorca

Vakantie Mallorca - TUI Arke
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Vakantie Mallorca - Sunweb
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Vakantie Mallorca Prijsvrij
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Prijsvrij

Mallorca Eliza Was Here
Mallorca vakantie

Kleine hotels, B&B's,
Vliegvakantie
ElizaWasHere