Themaparken Mallorca

Themaparken, pretparken MallorcaNaast allerlei actieve bezigheden zijn er een aantal prachtige themaparken, pretparken op Mallorca. Wij hebben voor u de belangrijkste themaparken op een rijtje gezet.

 

 

 


Katmandu park

Katmandu Park - Magaluf

Een interactieve ervaring met de nieuwste technologie gecombineerd met het traditionele plezier zoals u op een themapark gewend bent aan te treffen.

 

Meer info: www.katmandupark.com


LaReserva natuurparkLa Reserva

Een bezoek aan dit prachtige natuurpark is de moeite meer dan waard. Zowel de individuele bezoeker alsook groepen kunnen hier terecht voor tal van outdoor-activiteiten, waaronder oriëntatiewandelingen , rotsklimmen, mountainbiken, schatzoeken, etc.
Meer info: www.lareservamallorca.com


Aquacity en AqualandWaterparken Aquacity in El Arenal en Aqualand in Magaluf

Deze waterparken (open van mei-september) zijn absolute toppers. Op deze prachtige waterparken kunnen u en uw familie de hele dag volop genieten. Zon, water, vermaak en ontspanning zorgen voor een onvergetelijke dag. De parken beschikken over vele waterglijbanen, diverse attracties, tuinen, een picknickplaatsen, restaurants en bars.
Meer info: www.aqualand.esMarineland dolfinariumMarineland in Portals Nous

Het dolfinarium van Mallorca. Naast dolfijnen- en zeeleeuwenshows heeft dit park een aquarium voor haaien. Verder zijn er pinguïns en veel exotische vogels. Tevens kunt u genieten van een prachtige papagaaienshow.
Meer info: www.marineland.es
Boek een excursie naar Marineland>>


ParqueNaturaParque Natura nabij Santa Eugenia

Een natuurpark waar u de flora en fauna van zowel Mallorca als van andere landen kunt ontdekken. Dit park heeft de grootste (200 vierkante meter) vlindertuin van Spanje. Hier vliegen meer dan vijfhonderd vlinders rond.


Botanische tuin

Botanicactus

Prachtige botanische cactus-tuin met een "woestijn" van 40.000 m2 vol met verschillende cactussoorten, 10.000 m2 vochtige tropische tuinen en 25.000 m2 met beplanting zoals die op Mallorca voorkomt. Naar men zegt de grootste botanische tuin in Europa.
Meer info: www.botanicactus.com


Dierentuin, Natura Zoo Parc Natura Zoo Parc

Deze dierentuin is in 2008 geopend en is de realisatie van een droom van een Mallorcaanse familie die veel van huisdieren houdt en wiens hobby uitgegroeid is tot deze dierentuin. De drie belangrijkste pijlers van deze dierentuin zijn milieu-educatie, onderzoek en behoud.
Meer info: www.naturaparc.net

Vakantie aanbieders

Vakantie Mallorca - Neckermann

Mallorca vakantie - Sunweb

Vakantie Mallorca - Prijsvrij

Mallorca vakantie - ElizaWasHere

Goedkope Vliegtickets Mallorca World Ticket Center

Reisgidsen Mallorca

Vakantie Mallorca - TUI Arke
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
TUI Arke

Vakantie Mallorca - Sunweb
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Sunweb

Vakantie Mallorca Prijsvrij
Mallorca vakantie

Hotel, Appartement,
Vliegvakantie, All-Inclusive
Prijsvrij

Mallorca Eliza Was Here
Mallorca vakantie

Kleine hotels, B&B's,
Vliegvakantie
ElizaWasHere