Themaparken Mallorca

Katmandu Park – Magaluf

Een prachtig pretpark met veel gave attracties. interactieve ervaring met de nieuwste technologie gecombineerd met het traditionele plezier zoals u op een themapark gewend bent aan te treffen. Ook de spectaculair ingerichte mini-golfbaan maakt dit spelletje in eens weer leuk, zelf voor volwassenen! Veel van de attracties zijn overdekt dus ideaal als slechtweer programma, ook tijdens de warme dagen is het Kathamandupark een aanrader omdat alle ruimtes zijn geklimatiseerd.

Meer info: www.katmandupark.com


Reserva Park

Een bezoek aan dit prachtige natuurpark is absoluut de moeite waard. Zowel de individuele bezoeker alsook groepen kunnen hier terecht voor tal van outdoor-activiteiten, waaronder oriëntatiewandelingen , rotsklimmen, mountainbiken, schatzoeken, zip-linen met touw en hangrbruggen, boogschieten en nog veel meer waar je adrealine-pijl van stijgt.


Waterparken Aquacity

Waterpark Aqualand El Arenal

Deze waterparken (open van mei-september) zijn absolute toppers. Op deze prachtige waterparken kunnen u en uw familie de hele dag volop genieten. Zon, water, vermaak en ontspanning zorgen voor een onvergetelijke dag. De parken beschikken over vele waterglijbanen, diverse attracties, tuinen, een picknickplaatsen, restaurants en bars.
Meer info: www.aqualand.es


Het dolfinarium van Mallorca. Naast dolfijnen- en zeeleeuwenshows heeft dit park een aquarium voor haaien. Verder zijn er pinguïns en veel exotische vogels. Tevens kunt u genieten van een prachtige papagaaienshow.
Meer info: www.marineland.es


Een natuurpark waar u de flora en fauna van zowel Mallorca als van andere landen kunt ontdekken. Dit park heeft de grootste (200 vierkante meter) vlindertuin van Spanje. Hier vliegen meer dan vijfhonderd vlinders rond.


Botanicactus

Prachtige botanische cactus-tuin met een “woestijn” van 40.000 m2 vol met verschillende cactussoorten, 10.000 m2 vochtige tropische tuinen en 25.000 m2 met beplanting zoals die op Mallorca voorkomt. Naar men zegt de grootste botanische tuin in Europa.
Meer info: www.botanicactus.com


Natura Zoo Parc

Deze dierentuin is in 2008 geopend en is de realisatie van een droom van een Mallorcaanse familie die veel van huisdieren houdt en wiens hobby uitgegroeid is tot deze dierentuin. De drie belangrijkste pijlers van deze dierentuin zijn milieu-educatie, onderzoek en behoud.
Meer info: www.naturaparc.net